Hemofiliayhdistys Verenvuototaudit Ajankohtaista Julkaisut Yhteystiedot

Suomen Hemofiliayhdistys ry

Suomen Hemofiliayhdistys (SHY) on voittoa tavoittelematon potilasyhdistys Suomessa asuville A- ja B-hemofiliaa, von Willebrandin tautia ja muita harvinaisia verenvuototauteja sairastaville. Jäsenistöömme kuuluu potilaita, heidän perheenjäseniään ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Vaikutamme koko Suomessa ja yhdistyksellämme on noin 600 jäsentä. SHY on perustettu 1969 ja toimitilat ovat Helsingissä. SHY on Euroopan Hemofiliayhdistysten yhteenliittymän (European Hemophilia Consortium, EHC) ja maailman hemofiliajärjestön (World Federation of Hemophilia) jäsen.

SHY tarjoaa kattavasti palveluja jäsenilleen: tapaamisia, uutiskirjeen, julkaisuja, tiedonjakoa, koulutusta ja järjestämme kuntoutusta, kesäleirejä ja aktivointipäiviä. Tavoitteenamme on kaikin tavoin parantaa verenvuototautien hoitoa Suomessa ja auttaa jäseniämme hallitsemaan sairauttaan. Teemme yhteistyötä muiden maiden hemofiliajärjestöjen kanssa ja osallistumme kansainvälisiin verenvuototauteja koskeviin tapaamisiin ja kongresseihin.

Yhdistyksen säännöt löydät tästä.      © Suomen Hemofilayhdistys 2016